Home
Despre noi
Plata si livrare
Cum comand
Contact
0 produse, 0 lei Vezi cosul

Produse Protocol

PRODUSE NOI

Instrumente de scris si corectat

Tipizate

Prezentare, organizare si arhivare

Articole si accesorii pentru birou

Mobilier si accesorii de birou

Instrumente de desen si proiectare

Tehnica de birou si accesorii

Sisteme de afisare si prezentare

Birotica si accesorii pentru PC

Ambalare si marcare

Articole scolare

Consumabile imprimante

Produse Curatenie

Hartie si articole din hartie

Produse SPA

NUTRITIE

AGENDE SI CALENDARE

0749341202 / 0755030651


Apa plata ZAGORI 0,5 l PET


Categoria: » Produse Protocol
Cod produs: ZAGPET05
Pret: 36.00 lei TVA inclus  
Detalii, informatii si comenzi directe la:
0749341202 / 0755030651
office@eden-paper.ro / tenystontenyston@yahoo.com

Detalii produs Apa plata ZAGORI 0,5 l PET

Categoria: » Produse Protocol

Apa plata ZAGORI 0,5 l PET

Pret pe bax 


ZAGORI este oficial aprobata de U.E. ca Apa Minerala Naturala. Calitatea si consistenta apei ZAGORI o califica drept cea mai buna apa potabila din Grecia natural obtinuta cu un continut scazut de saruri.Putul de mare adancime din care se extrage apa ZAGORI este protejat de orice factor externcare ar putea afecta calitatea apei.

Formatul geologic al acestei zone actioneaza ca un „filtru” natural in acelasi timp imbogatind consistenta apei cu fier si saruri minerale.Este de important de stiut ca apa constituie ingredientul de baza al organismului uman,deoarece reprezinta 70% din greutatea unui om.Apa ajuta la indeplinirea mai multor functiiale organismuluicum ar fi creearea celulelor,eliminarea substantelornocive din organism si reglarea temperaturii corpului.

Din punct de vedere stintific organismul are nevoie de 35 ml de apa pentru fiecare kilogram.Cu alte cuvinte un om de 75 kg are nevoie de 2,5 l de apa pe zi distribuita in mod egal pe parcursul unei zi.

Caracteristicile unei ape cu „continut scazut in saruri” inseamna ca indeplineste normele U.E.(„consistenta de saruri anorganice ca depozit nu poate fi mai mare de 500 mg/l”)ZAGORI avand consistenta de 235 mg/l este o apa usor de digerat si nu permite depunerea in organism a anumitor elemente in exces.Avand o consistenta scazuta de sodiu si anume 2,4mg/l apa ZAGORI este recomandata persoanelor de orice varsta inclusiv copiilor deoarece sodiul este unul din factorii care ajuta la cresterea tensiunii arteriale si creeaza dificultati renale.