Home
Despre noi
Plata si livrare
Cum comand
Contact
0 produse, lei Vezi cosul

PRODUSE NOI

Instrumente de scris si corectat

Tipizate

Prezentare, organizare si arhivare

Articole si accesorii pentru birou

Mobilier si accesorii de birou

Instrumente de desen si proiectare

Tehnica de birou si accesorii

Sisteme de afisare si prezentare

Birotica si accesorii pentru PC

Ambalare si marcare

Articole scolare

Consumabile imprimante

Produse Curatenie

Hartie si articole din hartie

Produse SPA

Produse Protocol

NUTRITIE

AGENDE SI CALENDARE

0749341202 / 0755030651

Despre Tenyston Office SRLEden Paper Com este un brand cunoscut pe piata romaneasca si asa dorim sa ramana pentru mult timp de acum incolo,de aceea site-ul este folosit de Tenyston Office SRL .

Tenyston Office SRL este o companie romana privata, care si-a inceput activitatea in anul 2009 si  furnizeaza servicii complete de birotica si papetarie atat pentru Bucuresti cat si in tara. 

Inca din anul 2009 compania noastra a construit un sistem de distributie pentru clienti finali, bine pus la punct si interesul nostru este ca fiecare client sa se bucure de calitatea produselor si a serviciilor pe care le oferim. Acest lucru ne onoreaza si suntem parteneri in dezvoltarea afacerilor clientilor nostri.

Distributia de birotica si papetarie cere unei companii profesionalism, experienta reala de piata, cunoasterea si intelegerea nevoilor fiecarui client. Aceste calitati au asigurat succesul de care se bucura Tenyston Office SRL. Aceasta este datoria noastra! Si suntem onorati sa va ajutam!

Tenyston Office aduce cele mai bune servicii de birotica si papetarie: sistemul de consultanta si raspunsuri imediate,prin intermediul internetului,telefonului si faxului.

Echipa noastra de vanzari face recomandari pentru cerintele clientului. Tenyston Office  SRL si-a castigat renume de un bun furnizor de servicii complete de birotica si papetarie pentru ca am fost si suntem de parere ca lucrurile se pot face mai bine, mai repede si mai ieftin pentru clientii nostrii.

 

Aceasta mentalitate ne-a adus succesul!